Gran Alicant

Beliggenhed: Nær Gran Alacant centrum i en færdig udbygget og lukket bymæssig bebyggelse med de fleste faciliteter lige i nærheden. Hjørnelejlighed på 1. sal med trappe op til en fantastisk tagterrasse. Lejligheden er på ca. 73 kvm. Tagterrassen er på ca. 36 kvm.
Boligareal:  Lejligheden er på ca. 73 kvm. Tagterrassen er på ca. 36 kvm.
Soveværelser:  3 soveværelser med i alt 6 sovepladser og 1 barneseng.
Badeværelser:  1 badeværelse med badekar, bruser, toilet og bidet.
Køkken:  Fuldt udstyret køkken med køle/fryseskab, keramisk komfur, ovn, elkedel, kaffemaskine, vaskemaskine, mikroovn.
Altan: Overdækket altan i forbindelse med opholdsstuen. Altanen vil være et foretrukket sted, at opholde sig på en lun aften. Fra altanen er der adgang til den store åbne tagterrasse.
Tagterrasse:   Fra den 36 kvm. store tagterrasse er der panoramaudsigt over en stor del af omegnen og havet. Der er mulighed for, at overdække en mindre del af tagterrassen med en manuel betjent markise. Tagterrassen vil være et af de foretrukne steder, at opholde sig i det gode vejr. Her er havemøbler, grill og hyndeboks.
Swimmingpool: Der er 3 fælles pools i nærområdet, som alle må benyttes. Der er 50 mtr. til den nærmeste pool, hvor der også er pool til børnene.
Pool-området byder også på område til hygge og afslapning.
Andet: Nye danske lædermøbler fra 2010, TV, radio, Cd-afspiller, spil.
Børnefamilier: Barneseng, højstol og klapvogn.
Husdyr: ingen husdyr
Rygning: ikke tilladt i lejligheden
Afstande:  
Ca. 7 km. syd for Alicante lufthavn. 12 km. til Alicante by og 7 km. til lufthavnen. 200 mtr. til købmand og restaurant m.v. Carabassi stranden, som ligger lige i nærheden af bebyggelsen, er den største strand i området ved Gran Alacant og stranden er blevet tildelt det internationale blå flag for god renlighed.