lån til køb af bolig

Lån til køb af Bolig.

NYKREDIT INTERNATIONAL BOLIGNYT  
§ Boligprisudviklingen i Frankrig og Spanien
§ Arrangementer primo 2020
§ Nye kræfter til udlandet
§ Nyt fordelsprogram ”Mine Mål”

Boligprisudviklingen i Frankrig og Spanien
Slutningen af 2019 har vist fortsat fremgang i både den franske og spanske økonomi. Bedring i det finansielle system og reformer på udvalgte områder har bidraget til væksten i Spanien og der forventes en BNP-vækst på 2,5% i 2019. I Frankrig forventes en BNP-vækst på 2% i 2019 bl.a. som resultat af præsidents Macrons reformer af arbejdsmarkedet. Hertil kommer øget efterspørgsel efter fast ejendom hvilket skyldes en stigende disponibel indkomst og et lavt renteniveau. Disse tendenser har en positiv effekt på boligpriserne i begge markeder som forventes at stige mellem 3-5% i 2019.

Arrangementer primo 2020
International skyder 2019 i gang med spændende arrangementer, hvor du kan komme og høre mere om låne- og købsprocessen samt andre relevante forhold for dig der drømmer om bolig i Spanien eller Frankrig. Vi afholder fransk boligaften sammen med Mercedes-Benz forhandler Ejner Hessel i Tilst og Roskilde henholdsvis den 6. og 7. februar, hvor vores samarbejdspartnere står klar til at besvare alle dine spørgsmål. Derudover kan vi den 22.-24. februar træffes hos de samarbejdende spanske ejendomsmæglere på Ferie For Alle messen i Herning.
Nye kræfter til udlandet

Nu kommer der nye kræfter til Nykredits repræsentationskontor i Cannes. Nykredit International har budt velkommen til en ny kollega – en profil der allerede har lang erfaring fra Nykredit. Michael Nielsen har været ansat i Nykredit siden 2007 og har de sidste 1,5 år været ansat som erhvervsrådgiver i Glostrup. På den familiemæssige front er Michael gift med Patricia og sammen har de to børn på tre og syv år. Vi er rigtig glade for at byde Michael velkommen på holdet.
LÆS MERE OM NYKREDIT I FRANKRIG

Nyt fordelsprogram "Mine Mål"

Nykredits mål er at hjælpe vores kunder med at nå deres mål som boligejere. Derfor lanceres nu fordelsprogrammet Mine Mål, der har til formål at hjælpe vores helkunder tættere på deres mål og drømme og få mere ud af livet som boligejere. Mine Mål er til boligejere som er fyldt 18 år, bruger Nykredit som daglig bank og er enten BoligBank 360, Bolig 365 eller Private Banking kunder. Programmet giver kunderne gavn af at være kunde i en foreningsejet virksomhed i form af kontante rabatter og fordele, der kan hjælpe dig med at få mere ud af livet som boligejer.
LÆS MERE OM MINEMÅL

Kontakt os
Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine
muligheder i Nykredit, er du velkommen til at kontakte os.

mandag til fredag kl. 8.00 - 21.00 og lørdag & søndag kl.10.00 - 15.00
RING 70109000

Nykredit Bank A/S - Kalvebod Brygge 1-3 - 1780 København V. -  CVR nr. 10519608
Personoplysninger og cookies