Salg og udlejning

Gå til indhold

Hoved menu

Lån til køb af Bolig.

 
International BoligNyt   
 
•  Boligprisudviklingen i Spanien og Frankrig
•  Renten på eurolån er tilbage i minus
•  Frankrig - Nye regler om arveskat
•  Nykredit Private Banking kåret som Danmarks bedste
•  Arrangementer primo 2018
Boligprisudviklingen i Spanien og Frankrig
I Frankrig og Spanien har de positive takter for alvor bidt sig fast. Boligprisudviklingen i begge lande er fortsat stigende. Begge lande er styret af reform-orienterede ledere, som i øjeblikket har en positiv effekt på centrale samfundsfaktorer som BNP, der også er stigende.
Renten på eurolån er tilbage i minus
Efter et kvartal med et kig over vandkanten, er renten på eurolånet tilbage i minus. Den aktuelle rente på nyudlån er -0,029%. Se euriborrentens historiske udvikling og læs mere om betydningen af negativ rente.

Frankrig: Nye regler om arveskat
I EU er der vedtaget en ny arveforordning. Det har mærkbar betydning for arveret mellem Frankrig og Danmark. Ann-Sofie Kold Nielsen fra Advokatfirmaet Kold Christensen gør os klogere på de nye forhold.

Nykredit Private Banking kåret som Danmarks bedste
I henholdsvis oktober og november blev Nykredit Private Banking kåret som Danmarks bedste af kunderne og af den Internationale Private Banking Branche. Den titel er vi stolte af! Læs mere om, hvorfor Nykredit Private Banking blev valgt som årets bedste ved at trykke på linket.

Arrangementer primo 2018
International skyder 2018 i gang med spændende arrangementer, hvor du kan høre mere om låne- og købsprocessen samt andre relevante forhold i forbindelse med køb af bolig i Spanien eller Frankrig.
    
Klik på knappen.


Prisudviklingen i Spanien
Gode råd om køb i Spanien
 
Arangmenter i 2018
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu